Asya Halı 34. yaşını büyük indirim kampanyası ile kutluyor. Asya Halı’da yüzde 70’e varan indirim başladı.

Gerçekleştirdikleri indirim hakkında bilgi veren Asya Halı sahiplerinden Şaban Şahbaz, “Asya Halı 24 Şubat 1984 yılında kuruldu. Kuruluş yıldönümümüz nedeniyle her yıl şubat ayında büyük indirimimiz oluyor. Asya Halı’da bu yılki büyük kampanyamız da başladı. Şu anda Asya Halı’da tüm halılarda yüzde 70’e varan indirimimiz mevcut. Kampanyamız birkaç halı ile sınırlı değil. Tüm ürünlerimizde belli oranlarda indirimimiz var. Dokuma halılarımızda ise yüzde 50’ye varan indirimimiz var. Herkesin zevkine uygun model, renk ve boyutlarda halı çeşitlerimiz mevcut” dedi.

KALİTEYİ UCUZA ALIN

Şahbaz, “Her şeyden önemlisi biz gerçek indirim ile bu kampanyayı gerçekleştiriyoruz. Fiyatları yükseltip de o fiyat üzerinden indirim yapmıyoruz. Tamamen gerçek fiyatlarımız üzerinden indirim uyguluyoruz. Örneğin 4 metrekare bir halıyı 125 TL’ye alabilirler. Asya Halı’da kaliteli halıyı ucuza almaları mümkün. Bu kalitede ürünü daha ucuza bulamazlar. Bu fırsatı kaçırmasınlar” diye konuştu.

Kampanyanın mart ayının sonuna kadar süreceğini belirten Şahbaz, satışlarında 15 aya kadar taksit imkanı da sunduklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim