Milli Eğitim Bakanı ve Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, İlçe ve Mahallelerde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

        AK Parti Tepebaşı ilçe Başkanı Ertuğrul Dindar ve Teşkilatının hazırladığı program kapsamında Bakan Avcı Eskişehir Samsunlular Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı'nın selamlarını ileten Bakan Avcı, "Bizleri bu sıcak ve samimi ortamda karşılayan Samsunlu kardeşlerime çok teşekkür ederim. Bizler 2002 den bu yana birçok alanda olduğu gibi Milli Eğitim alanında da büyük adımlar attık.

         Milli Eğitim alanında atmış olduğumuz bu adımları AB ve Dünya’nın sayılı birçok Ülkesi takdir ederken, maalesef muhalefet kanadı ise yermekten başka bir şey yapmıyor" dedi.

         Çamlıca da Karslı bir Ailenin düğününe de katılan Milli eğitim Bakanı ve Eskişehir Milletvekili Nabi Bakan Avcı'ya, İl Başkanı Dündar Ünlü, Milletvekili Salih Koca, Milletvekili Adayları, Emine Nur Günay, Mustafa Kemal Biçerli, Yetkin Tetik, Ali Demirel, İlçe Başkanları Ertuğrul Dindar, Volkan Doğan ve Teşkilat mensupları da eşlik etti. Bakan Avcı, milletvekili Koca ve milletvekili adayları ile parti yöneticileri, Esra ve Ömer çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundular.

Editör: TE Bilişim