Çağfen Koleji öğrencileri yaptıkları sosyal ve sanatsal etkinliklerle takdir toplarken, bir yandan da bu etkinliklerle Türk Eğitim Vakfı'na destek oluyor. Çağfen Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri son olarak sahneledikleri "Ah Şu Gençler" adlı tiyatro oyununun bilet satışlarından elde edilen geliri de Türk Eğitim Vakfı'na bağışlayarak örnek oldu.
 


Ah Şu Gençler oyunu beğeniyle izlendi

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde 16 Mayıs 2022 tarihinde Çağfen Koleji TEV Gönüllüleri Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte sahnelenen "Ah Şu Gençler" tiyatro oyunu Çağfen Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri, ebeveynleri, eğitim kadrosu ve sanat severler tarafından beğeniyle izlendi, ayakta alkışlandı.

Çağfen Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Reyhan Arslanhan, öğrencileri ile gurur duyduklarını belirterek, "Öğrencilerimiz bir yandan sanat alanındaki çalışmalarla sosyal ve yaratıcı yönlerini geliştirirken, bir yandan da Türk Eğitim Vakfı gibi kurumlara sağlanan bu desteklerle yardımlaşmanın, dayanışmanın önemini öğreniyor, hayata geçiriyor. Öğrencilerimize ve etkinliğimize destek olan tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz" dedi.

Çağfen Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri de, böyle bir etkinlikte sahne almaktan ve TEV'e destek olmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyduklarını söyledi. 

8. Liselerarası Tiyatro Şenliği’ne katılıyorlar

               Öğrencilerin aynı oyunla Kent Konseyi'nin 24 Mayısta düzenleyeceği 8. Liselerarası Tiyatro Şenliği'ne de katılacakları belirtildi.

Editör: Mustafa YILDIRIM