Diş hekimliği alanında kullanılan onlarca farklı el aleti ve makine bulunur. Bunları tanılarda veya tedavilerde görebiliriz. Birbirinden farklı işlemleri içeren her tedavi için el aletleri ve makineler de farklılaşır. İşlem uygulanacak bölgelerin özelliği, diş probleminin ne durumda olduğu gibi daha birçok etmen sonucunda en uygun cihazlar tercih edilir. Tedaviyi başarıya götüren de bu cihazların, el aletlerinin kalitesi ve doğru kullanımıdır. Merkezdis, diş hekimlerinin ihtiyaç duyduğu tüm cihazları en son teknoloji güvencesi ve el aletini de en kaliteli formlarıyla sunmaktadır. Tüm ürünlerde gerek duyulan çeşitlilik de mevcuttur. Muayenelerde, diş hastanelerinde özel kliniklerde gerek duyulan donanımlara avantajlı teslimat seçenekleriyle hızlı bir şekilde de ulaşabilmektesiniz.

Sterilizasyon İşlemlerinde En Kaliteli Otoklavlar

Tıbbi cihazların kalitesi ve çeşitliliği kadar sterilizasyon işlemine tabi tutulmaları da çok hayati bir öneme sahiptir. Gün içerisinde onlarca kez kullanılan her cihazın, uygunluk durumuna sahiplerse mutlaka sterilizasyonlarının sağlanması gerekir. Bu sayede cihazlar üzerinde olan mikroplar, bakteriler, toz ve kirler arındırılmış olunur. Hastalıkların yayılması bu sayede engellenir ve daha hijyenik işlemler yapılır. Bu işlemin yapılmasını en profesyonel ve yüksek etkili olarak yapan otoklav cihazları da farklı fonksiyonlarıyla sterilize işlemini yapar. Yüksek ısı ve basınç gibi özellikleri sayesinde belirlenen süre içerisinde tüm cihazlar, en hijyenik formlarına geri dönmüş olur. Bir sonraki tanı ve tedavilerde kullanılmaya uygun olurlar. Bu cihazları N,S ve B tipi gibi çeşitleriyle ayırabiliriz. Kendi aralarında sahip oldukları fonksiyonlar ve ebatlarıyla da ihtiyaçlara göre tercih edilebilirler. 

Diş Cerrahisi İçin Pratik El Aletleri

Diş tedavilerinde belki de en zorlu süreç cerrahi işlemlerdir. Genel olarak tıp alanında ameliyathanelerin de başlıca ekipmanları arasında yer alan portegü, diş hekimlerinin de dokuları ayırma ve birleştirme gibi işlemlerinde kullanılır. Dikiş atılması gereken işlemlerde bunlar gibi el aletlerinin özellikleri, tutuş konforu ve kalitesi daha rahat işlem yapılmasına olanak sağlayacaktır. Dikiş işlemleri, birçok kişinin endişe ettiği işlemler olsa da artık gelişen alet ve cihazlar sayesinde her biri oldukça başarılı ve ağrısız bir şekilde sonlandırılabilir. Bu aletleri paslanmaz ve oldukça dayanıklı formlarıyla işlemlerde hekimlere rahatlık sağlar. Uç kısımları dokuların ayırma ve birleştirme işlemlerinde gerekli olan ölçüye sahiptir. MerkezDiş’te de el aletleri anlamında tüm ihtiyaç duyulan ürünlere, çeşitliliklere ulaşabilirsiniz. 

İhtiyaçlarınızı MerkezDiş’te Profesyonel Ürünlerle Karşılayın!

Diş hekimlerinin tedavilerde ihtiyaç duyacağı tüm ürünlere en kaliteli ve yüksek donanımlarıyla sahip olması, işlemlerin uzun ömürlü ve başarılı olmasını sağlar. MerkezDiş de Endodonti, Diş Cerrahisi, Protetik, Restoratif tedavi alanlarında frezler, görüntüleme cihazları, el ve dinamik aletler, sterilizasyon cihazları, amalgam, bonding ve kompozit ürünleri gibi daha birçok kategoride ürün çeşitliliğine sahiptir. Gerek duyduğunuz ürünü site üyeliğinizi tamamladıktan sonra güvenli ödeme seçenekleriyle talep edebilir, adresinize en kısa sürede teslim alabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM