2018-2019 eğitim öğretim yılı 2. dönem değerlendirme toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Dr. Erdinç Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Cırıt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, 14 İlçe Millî Eğitim Müdürü, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, Maarif Müfettişleri Koordinatörü, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri ve İlimizdeki Müdürlüğümüze bağlı tüm resmi okul ve kurum müdürleri ile özel okul müdürleri katıldı.

Program, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından İstiklal Marşımızın yazarı ve vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un vefatının yıldönümü nedeni ile gerçekleştirilen etkinliklere katkı sunan okul müdürlerine teşekkür belgelerinin verilmesi ile başladı.

Vali Yardımcısı Dr. Erdinç Yılmaz gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulunarak, eğitim-öğretim faaliyetlerindeki mevcut durumu değerlendirdi.

2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılının ikinci döneminin 4 Şubat 2019 Pazartesi günü itibariyle başladığını belirten İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Cırıt, 2’nci yarıyılın başta öğrenciler olmak üzere öğretmen, idareci ve veliler için en güzel, en verimli ve en başarılı şekilde geçmesini temenni etti. 2023 Eğitim Vizyonu´nun ortaya koyduğu argümanları paylaşan İl Milli Eğitim Müdürümüz Cırıt, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Editör: TE Bilişim