Eskişehir Sabiha GÖKÇEN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Dr. S.Sırrı Kabadayı, Eşit ağırlık puan türünde 468,22255 puan ile Türkiye 1136. sı olan Kadir Özkan’ı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran tarafından kabul edildi

Eşit ağırlık puan türünde 468,22255 puan ile Türkiye 1136. sı olan ve son 20 yılda üniversite giriş sınavında Türkiye’nin en başarılı meslek lisesi mezunu olmayı başaran Kadir Özkan, birinci tercihi Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine yerleşti.

Sabiha GÖKÇEN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uçak Bakım Alanından mezun olan Kadir Özkan

”Küçüklüğümden bu yana havacılık ve hukuk alanlarında okumayı hayal ediyordum. Lisede aldığım eğitimle uçak bakım teknisyeni oldum. Bu yıl ise hukuk eğitimine başlayacağım. Bundan sonraki hedefim; hukuk fakültesini derece yaparak bitirmek ve havacılık hukuku alanında akademisyen olmak”  dedi.

Elde ettiği büyük başarıdan dolayı mezunları Kadir Özkan ile gurur duyduklarını söyleyen Okul Müdürü Dr. S.Sırrı Kabadayı,  okulun üniversite başarısının artarak devam edeceğine inandıklarını belirtti.

Bakan Yardımcısı Safran, Öğrenci Kadir Özkan’ı kutladı ve her türlü desteği vereceklerini söyledi. Ayrıca Okulun Türkiye’de en çok tercih edilen ve en yüksek LGS puanı ile öğrenci olmasından dolayı Okul Müdürü Kabadayı’yı kutlayarak başarılar diledi. Ziyarete Öğrenci Velileri adına Prof. Dr. Çimen Karasu da katıldı.

Editör: TE Bilişim