Türkiye Azerbaycan ortaklığı ile 24 şehir 36 okul ve 76 öğretmenin ortak olduğu ‘Canım Ol’ kan bağışı kampanyası Adalet İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Bir projesi kapsamında Adalet İlkokulu’nda ‘Canım ol’ kan ve kök hücre bağışında bir çok hayata umut olan 224 bağışçıya ulaşıldı.

‘Canım ol’ ve farklı farklı parolalar ile Adalet İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin yaptığı yönlendirme çalışmaları ile kan bağışına  224 kan bağışçıya ulaşıldı.

1 C Öğrenci velilerinden Rabia Küçüköncel, “Kent meydanında ve caddelerde vatandaşlarımıza broşür dağıtıp bilgi verdik. ‘Kan ver can ver’ kampanyamıza davet ettik. Okul Müdürü İbrahim Şahin, Müdür yardımcımız Ahmet Bey, Zeynep Hanım, Sınıf öğretmenimiz Erdem İpek diğer sınıf hocalarımız Bayram Bey, Mustafa bey, Ahmet Bey ve değerli sanatçımız Mithat Körler de yürüttüğümüz ‘kanım ol canım ol’ projemizde destek çıktılar. Ayrıca öğrenci velilerimizin yoğun katılımı ve 1 C sınıfı öğrencileri ile öğretmenimiz Erdem İpek okul genelinde rekora imza atmıştır” dedi.

Proje sonrası çeşitli ödüller ve hediyeler verildi.

Editör: TE Bilişim