TEGV Atatürk Eğitim Parkı’ gönüllüler, “Bahara Merhaba” kahvaltısıyla yeni döneme başladılar.

Gökmeydan Mahallesi’nde Porsuk Kıyısında yer alan Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi’nde, 2018-2019 etkinlik dönemi, sonbahar-ilkbahar dönemini kurs ve etkinliklerinde görev alan çok sayıda eğitim gönüllüsü 'Bahara Merhaba' adını verdikleri kahvaltı da bir araya geldi. Çok sayıda eğitim gönüllüsünün katıldığı kahvaltıda bilgi ve görüş alışverişinde bulunan gönüllülere gelecek dönemdeki çalışmalar hakkında bilgi de verildi.  TEGV Atatürk Eğitim Parkı Müdürü Serpil Öztürk, “Zamanlarını, emeklerini ve yeteneklerini insanlarla paylaşan, yaşadıkları dünyayı ve toplumu olumlu yönde değiştirmek için karşılıksız uğraş veren tüm gönüllülerimize bu yıl verdikleri destekten ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Atatürk Eğitim Parkı Müdürü Serpil Öztürk, Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi’nde toplam 402 gönüllü bulunduğunu, bunlarından bir bölümünün  kahvaltıya katıldığını belirterek, Atatürk Eğitim Parkı’nda ilköğretim çağı çocukları için Matematik, Fen, Okuma, Sanat ve Bilişim olmak üzere beş ana dalda eğitim uygulandığını söyledi.

Müdür Serpil Öztürk, bu eğitim programlarının yanında ‘eğlen öğren, hijyen, Ağız ve Diş Sağlığı ve sportif etkinlikler ve okula destek çalışmaları gerçekleştirdiklerini de ifade etti. Kahvaltı etkinliğinde eğitim gönüllerin neşeli oldukları gözlendi. ‘Bahara Merhaba’ etkinliğine üniversite mezunu ve çeşitli fakültelerin öğrencisi olan 80 gönüllü katıldı.. 18 yaşını bilirmiş, farklı donanım ve becerileri herkes TEGV'de Atatürk Eğitim Parkı Eğitim Merkezi'nde görev alabiliyor. Eğitim Parkı yöneticileri başvurunun www.tegv.org adresinden yapılabileceğini belirtildi.

Editör: TE Bilişim