Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Takdir ve Tanıma Komisyonu önerisiyle başlatılan ve bu yıl 4’üncüsü düzenlenen "Hizmet Ödülleri Töreni", gerçekleşti.

Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu'ndaki törene; Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aydın Aybar, Prof. Dr. Adnan Özcan, Prof. Dr. Yücel Güney, Prof. Dr. Ali Savaş Koparal ve Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gürsoy Arslan ve Doç. Dr. Emel Özel'in yanı sıra çok sayıda öğretim elemanı ve idari personel katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, 2015 yılına ilişkin görüşlerini şu şekilde aktardı: “2015 yılı hem fakültemiz hem de üniversitemiz adına pek çok güzelliğin yaşandığı bir yıl oldu. Bizleri sevindiren atamalar, görevde yükselmeler ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Ancak bizleri sevindiren bu olayların yanı sıra üzen olaylar ve zamansız kayıplar da yaşadık. Bu vesileyle Prof. Dr. Başak Burcu Uzun Akınlar Hocamızı bir kez daha rahmet ve özlemle anıyorum." 2016 yılının da güzelliklerle dolu bir yıl olması dileğinde bulunan Prof. Dr. Döğeroğlu, törene ilişkin olarak şunları söyledi: “Bu ödül töreni 4’üncü kez düzenleniyor. Takdir ve Tanıma Komisyonu tarafından başlatılan Hizmet Ödülleri’nin, çok iyi olduğunu düşünüyorum. Hatırlanmak ve vefa borcunu ödemek güzel bir duygu. Bu törenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.”

Mühendislik Fakültesinin emektarları unutulmadı

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesine, 20 yıl boyunca hizmet veren akademik ve idari personellerden Yrd. Doç. Dr. Emin Germen, Yrd. Doç. Dr. Emrah Dölekçekiç, Mühendislik Fakültesi Sekreteri Hasan Akın ve Nurettin Duman anı plaketlerini, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın elinden aldılar. Mühendislik Fakültesine, 10 yıllık hizmetleri bulunan akademik ve idari personellerden Doç. Dr. Serkan Günal ve Doç. Dr. Yeşim Güçbilmez'e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Aybar; Arş. Gör. Dr. Murat Kılıç, Arş. Gör. Dr. Zehra Yiğit Avdan ve Afitap Ruşen Altaç'a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özcan; Ercan Alsan'a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney; Hayrı Akan ve Emine Balkan'a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Koparal; Varol Uğur, İsmail Keser ve Sabahattin İpler'e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı tarafından sertifikaları takdim edildi.

2015 yılı içinde emekli olan Prof. Dr. Ayşe Eren Pütün ile idari personel Nejmiye Akanı ve Nigar Uzun plaketlerini, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın elinden aldılar. 2015 yılı içinde Mühendislik Fakültesine yeni katılan akademik personelin rozetlerini Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsoy Arslan takdim ederken, yeni katılan idari personeller ise rozetlerini Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emel Özel ve Fakülte Sekreteri Hasan Akın'ın elinden aldılar. Tören, ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından son buldu.

Hizmet Ödülleri Töreninin ardından Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştirilen 2015 yılı Bilgilendirme Toplantısına katılan Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, Mühendislik Fakültesi öğretim elemanlarıyla fikir alışverişinde bulundu. (AHM)

 

Editör: TE Bilişim