Türk Eğitim Sen Eskişehir 1 No lu Şube Başkanı Haydar Urfalı, facebook sayfasında kaliteli eğitime ve sisteme olan özlemini dile getirdi.

Urfalı’nın yazısı şöyle:

“Kalite ve Niteliğe Odaklanılan Bir Eğitim-Öğretim yılının Özlemini Hep Duyduk/Duyuyoruz Korkarım ki Bu Anlayışla Duymaya da Devam Edeceğiz.

Neden Önemli ve Köklü Değişiklik Kararları Böyle Oldu-Bittiye Getirilir?

Yeterince Tartışılmadan Konuşulmadan Yapılan Değişiklikler Hız Kesmiyor.

Sözleşmeli ve Mülakatla Öğretmen Seçimi  Mülakatla Yönetici Seçimi Müfredat Tartışmaları Daha Bitmeden Şimdi de TEOG Sistemi Gündeme Geldi.

1997:LGS

2005: OKS                                                      

2008: SBS Üç sınav:

2010 :SBS tek sınav:

2013: TEOG

2017: TEOG kalksın

2018  ADI NE OLSUN ?

Sahi Ne Olsun? Nasıl Bir Sistem Uygulansın?

Her Şeye Rağmen Eğitim-Öğretim Sürecinin En Önemli Unsurları Öğrenci ve Öğretmendir.

Öğretmen ve Öğrenci Çok Na Müsait Şartlarda Bile Mucizeler Yaratabilir.

Tüm Öğrenci Öğretmen Yönetici Eğitim Çalışanı Veli ve Paydaşlarımıza Ehliyet Liyakat ve Devlete Millete Sadakat ve Sevginin Baş Tacı Edildiği Cumhuriyet Değer ve Kazanımlarına Bağlılığın Önemsendiği Atatürk ve İlkelerine Bağlılıktan Ödün Verilmediği Adalet ve Hukuka Bağlılığın En Temel Değer Kabul Edildiği Bir Eğitim-Öğretim Yılı Olması Dileğiyle Dualarımızın Kabülünü Yüce Rabbimizden Niyaz Ediyorum.

Öğretmenlere Daima İnanan ve Güvenen İstiklal Mücadelemizin Önderi Maarif Davamızın Baş Öğretmeni ve Cumhuriyetimizin Banisi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün Zihinlerimizde İz Bırakan Sözlerini Bir Kez Daha Hep Birlikte Hatırlayalım İstiyorum:

‘Öğretmenler!

Yeni nesli, Cumhuriyet’in özverili öğretmen ve eğitmenleri, sizler yetiştireceksiniz; yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin yeteneğiniz ve özveriniz derecesiyle uygun olacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister. Yeni nesli, bu kalite ve yetenekte yetiştirmek sizin elinizdedir. Sizlerin, seçkin görevinizin yerine getirilmesine büyük özveriyle varlığınızı vereceğinize hiç şüphe etmem.’  "

Editör: TE Bilişim