Önder Dil, YDS’de dereceye giren öğrencilere çeşit hediyeler verdi.
Önder Dil Eğitim Kurumları, Yabancı Dil Sınavı (YDS) İngilizce kategorisinde dereceye giren öğrencilerine laptop, tablet ve ücretsiz kurs hediye etti. Verilen hediyelerle ilgili bilgi veren Önder Dil Eğitim Kurumları B Şube Müdürü Gökçe Ertuğral, YDS kursundan 70- 80 aralığında puan alan öğrencilere tablet, 80-90 arası alanlara ücretsiz kurs, 90-100 arası alanlara ise laptop hediye ettiklerini dile getirdi.
EN BÜYÜK ETKEN DİSİPLİN
YDS’de başarılı olmalarındaki en büyük etkenin, ders hocalarının disiplinli ve kendilerini sürekli geliştirmeleri olduğunu belirten Ertuğral, öğrencileri yaptıkları deneme sınavlarıyla seviyelerine göre gruplara ayırdıklarını anlatarak, 50’den düşük alanları ön hazırlık grubu; yüksek alanlara ise YDS grubu oluşturduklarını dile getirdi.
MUTLAKA HER GRUBA GRAMER ANLATIYORUZ
Önder Dil’in YDS başarısının mimarlarından öğretmenler Filiz Avdan ve Kadriye Ateş ise başarının önce öğrencide bittiğini fakat aldıkları derslerin niteliği ve derste kullanılan materyallerin de bunda çok etkili olduğunu belirterek şöyle devam ettiler: “Hazırlık dönemimiz öncelikle sağlam bir gramer alt yapısı verme ve eş zamanlı olarak kelime çalışmasıyla başlıyor. Bunları tamamladıktan sonra sınav bölümlerine, onlardan sonra da deneme sınavlarına geçiyoruz. Öğrencilerin, başarı için öncelikle düzenli ve programlı çalışmalı, en ufak bir detay atlamamaları gerekiyor. Tabii bunlar da tek başına yeterli değil, mesela bazı kurslar öğrencilere hiç gramer dersi vermeden onları sınava hazırlıyor. Biz mutlaka her gruba gramer anlatıyoruz."  
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerden Ceren Salman, Mehmet Temurtaş, Serdar Oğuz, Şervan Demir ve Gökhan Dayan, öğretmenler Filiz Avdan ve Kadriye Ateş’ten hediyelerini aldılar. Önder Dil Eğitim Kurumları B Şube Müdürü Gökçe Ertuğral ise öğrencilere kazandırdığı başarılar nedeniyle öğretmenlere çiçek hediye etti.
 
 
Editör: TE Bilişim