T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü İlknur İnam ve beraberindeki heyet Eskişehir Organize Sanayi Bölgesini (EOSB) ziyaret etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Eskişehir Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ortaklığında düzenlenen Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Çalışma Grubu 10. Koordinasyon Toplantısı sonrası EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi makamında ziyaret etti.  Heyete, Başkan Nadir Küpeli ve Yönetim Kurulu Üyesi Riza Zeydan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bilgiler verdi. Heyet Meslek Edindirme ve Geliştirme Merkezini (MEGEM) ziyaret ederek faaliyetleri yerinde değerlendirdi. TC. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü İnam, EOSB’nin MEGEM gibi projeler ile sanayide fark yarattığını, benzer projelerin Bakanlık ile paylaşıldığında EOSB’ne her türlü desteği verebileceklerini vurguladı.

EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Küpeli, Kamu-Üniversite-Sanayi (KÜSİ) işbirliğine kendi Yönetim Kurulu döneminde daha fazla önemsediklerini ve ortak proje üretmenin hem Eskişehir sanayisi için hem Türkiye için önemli olduğunun altını çizdi. Başkan Küpeli yakın zamanda yeni projelerinin tanıtımlarını da yapacaklarının müjdesini verdi.

                                                                                        

Editör: TE Bilişim