Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’ na MÜSİAD‘ dan ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman Başkan Yardımcısı İsmail Kanber ve Yönetim kurulu üyelerimizden Hamza Deniz Kaçmaz Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu Hanımefendi’ yi makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, “Değerli Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu Hanımefendi’ ye ziyaretimizde birlikte yapabileceğimiz projeler hakkında istişarelerimiz oldu karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisine  teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr.Tuncay Döğeroğlu “Ülkemize hizmet etme noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşları ile istişare içersinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti. Rektör Döğeroğlu, MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman’ a ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim