Tümsiad Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Tümsiad Başkan Yardımcısı Sinan Polat, Ali Şen ve Hasan Demirci ile Senegal Cumhuriyeti Başkenti Dakar'da Büyükelçi Nihat Civaner’i ziyaret etti.

 (TÜMSİAD) Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Büyükelçi Nihat Civaner'i ve Büyükelçiliğe gelen iş insanlarına Eskişehir’den 6 firma sahibi ile 9-16 Kasım da ikili görüşmeler yapmak, pazar araştırmak, Senegal Ülkesine yapacakları yatırım ve ihracat çalışmalarını anlattı. Engiz, Dakar'daki İşinsanları ile  yapılan ikili görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirterek, Senegal'e en kısa zamanda yatırım yapacaklarını ve Afrika’daki yapacakları tüm çalışmaları bilgileri Eskişehirli işadamlarına anlatmaya destek vereceklerini söyledi.

ZAMANINDA AFRİKA

Senegal Dakar Büyükelçisi Nihat Civaner, Eskişehir Tümsiad ve üyelerini görmekten çok memnun olduklarını belirterek “Büyükelçilik olarak bizlerde elimizden geleni sizler için yapabiliriz. Senegal'e Eskişehir'deki işadamları iş ve yatırım yapın. Şu anda gelen kazanır, daha sonrasında buradaki fırsatlar kaçacaktır” dedi. Büyükelçi Civaner, Eskişehir'den gelen Tümsiad Başkanı Engiz'e ve üyelerine yaptıkları çalışmalardan ve Türkiyenin ihracatının araltmasında fayda sağlayacak çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

 Ziyaret anısına Eskişehir Şube Başkanı Engiz, Büyükelçimiz Civaner'e 16 Büyük Türk Devletinin para üzerine basılı sembolik Bayraklarını hediye etti.

Editör: TE Bilişim