Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman'ı makamında iade-i ziyaretinde bulundu.Beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerinden;Cafer Adıgüzel ve Mehmet Çiçek eşlik etti.

Ziyaret esnasında Birlik Başkanı Ekrem Birsen, "Yapılan genel kurul sonrası güven tazeleyerek yeniden (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı seçilmesinden dolayı kendilerine şahsım ve Esnaf Teşkilatım adına tebrik eder , kentimize ve iş dünyasına hayırlara vesile olmasını dileklerimi sunarım küçük işletmeli esnafımızdan alışveriş yapmaları konusunda desteklerini beklediklerini dile getirdi , yakın ilgilerinden dolayı Başkan Hakan Duman'a ve Yönetimine teşekkür eder ve çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman da "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen temsili heyeti ile istişarelerde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı başta Esesob Başkanı Ekrem Birsen ve heyetine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim