MÜSİAD’ dan Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Ender Muhammed Gümüş’ e hayırlı olsun ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcısı Metin Özabuş Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hüsamettin Sarı, Murat Cotuk,  Gürkan İlhan, Mehmet Bilen, Yasin Peker ve Nuri Namlu Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Ender Muhammed Gümüş’ ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman “Kütahya’ da başarılı çalışmalara imza atan, İlimize yeni atanan İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş’ e hayırlı olsun ziyaretimizde yeni görevinde başarılar diledik. MÜSİAD Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan Başkanlığında hayata geçirdiğimiz “MÜSİAD Akıllı Tarım Kent Projesi” sini istişare ettik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Akıllı Tarım Kent Projesi;

Tarım, Hayvancılk ve Endüstriyel tarım alanları başta olmak üzere kırsal kalkınma hedefine uygun çalışmaları ve kırsal yaşamı teşvik edebilmek adına geniş çaplı bir dönüşümü içermektedir. Bu Proje kapsamında her bir şehrimizde oluşturulacak tarım kentleri ile kırsal şehir hayatı sunulacağının da altını çizdi. Şube Başkanı Duman, yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için İl Tarım ve Orman Müdürü Gümüş’ e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş “İlimizde Tarım ve Hayvancılığa verilen proje destekleri hakkında bilgi verdi. Eskişehir’ in kalkınmasına vesile olabilecek tüm alanlarda birlikte çalışmayı arzuladıklarını belirterek, Gıda ve Tarım alanlarında yapacakları tüm girişimlerde kendilerine destek vereceklerini ifade etti. MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu, bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim