Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. (TEI)  Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit’ i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman, Yönetim Kurulu üyelerinden Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan, İsmail Kanber, Üyelerimizden Kenan Ertorun, Evren Akın ve Mehmet Akif Çorapsız katıldı.

MÜSİAD Eskişehir Başkanı  Duman, TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. (TEI)  Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit’ e , Eskişehir’ in ve Türkiye’ nin gurur kaynağı olarak havacılık sektörünün gelişmesinde çok önemli katkılar sağladığını belirterek TEI yönetimini teşekkür etti. Duman, MÜSİAD Eskişehir Şubesi’ nin yaptıkları ve yapacakları projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit, yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler vererek,  “TEİ’ nin Yıllık 400 Milyon Dolar Ekonomi’ ye katkısı olduğunu belirterek, gelecek hedeflerinden bahsetti. Bu nazik ziyaretinden dolayı  MÜSİAD Eskişehir Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini iletip çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

                                                     

Editör: TE Bilişim