Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci’ yi makamında ziyarete etti.

MÜSİAD’ ın yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Şehrimizdeki kurum ve kuruluşlarla etkin bir iletişim ve işbirliği içerisindeyiz. Biz MÜSİAD olarak Eskişehir sanayisi ve hizmet sektörleri için geliştirilecek projelerde Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte  üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız” dedi.  Duman, Vergi Dairesi Başkanı Demirci’ nin çalışmalarından memnun olduğunu ve başarılarının devamı dileğinde bulundu.

Vergi Dairesi Başkanı Demirci, Vergi Dairesi’ nin yaptıkları çalışmaları hakkında MÜSİAD Yönetimine bilgilendirmelerde bulundu. Her zaman mükelleflerinin yanında olduklarını belirten Demirci, sorunların çözümü için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini ifade ederek MÜSİAD heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip ziyaretleri için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim