TÜMSİAD Eskişehir Şubesi dernek binasında PTT Eskişehir Baş Müdürü Hüseyin Zengin ve Ptt Genel Merkez yetkililerince düzenlenen; E-ticaret, E-Fatura, E-Arsiv, E-Defter, Eskişehir Posta Pazarı, Ptt Trade, PTTavm, Lojistik, Araç Kiralama Programı Tümsiad üyelerine bilgi ve eğitim amaçlı sunum gerçekleştirildi.

Katılımcıların memnun kaldığı bir eğitim sunumu olan toplantıda TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz; üyelerimizin firmalarını geliştirmesi ve çağı yakalayabilmeleri çok önemli bizde bu anlamda üyelerimizin gelişimlerini, ticari sahada daha fazla etkin olabilmelerini sağlayabilmeleri için her alanda seferberlik ilan ettik. Ekonomik anlamda bu sıkıntılı süreçleri atlatabilmeleri ve devlete istihdam, yatırım, ihracat girdisi sağlanması açısından elimizden gelen gayreti göstermekteyiz diye konuştu.

Ptt Eskişhir Baş Müdürü Hüseyin Zengin, ülke ekonomisinin büyümesi ve istihdamın gelişmesi için çaba gösterdiklerini belirterek, bu kapsamda firmalara avantajlı fiyatlar sağlayarak PTT’nin cirosunu ve iş yaptığı marka sayısını artırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Kurum ve kuruluşlara indirimli ve avantajlı evrak taşıma ve kargo hizmeti sağladıklarını belirten PTT Baş Müdürü Zengin, bu kapsamda Stl'kalar ile işbirliği yapma hedefinde olduklarını dile getirdi. PTT’nin hizmet yelpazesini de genişlettiğinin altını çizen Zengin, posta dağıtımının yanı sıra açtıkları E-AVM ile yöresel ürünlerin hem Türkiye’de heİm de dünyada satılmasına aracılık ettiklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim