Bu cuma vizyonda hangi filmler var Bu cuma vizyonda hangi filmler var

 
HABER / FOTOĞRAF: ERTUĞRUL ALTINEL – ESKİŞEHİR
Eskişehir’de ‘Ekosofi T ve Yoga Sutralar'da Çevre Etiği: Karşılaştırmalı Bir Analiz’ adlı kitabın imza günü, Eskişehir Taşbaşı Kırmızı Koltuklu Salon’da düzenlendi.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilge Kağan Şakacı ve Merve Günesen’in ‘Ekosofi T ve Yoga Sutralar'da Çevre Etiği: Karşılaştırmalı Bir Analiz’ adlı kitabın imza gününe yoğun katılım oldu ve ilgi gördü. 
Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen imza gününde; kitap tanıtımını yapan Merve Günesen ‘’Arne Naess'in derin ekoloji için önerdiği kişisel çevre felsefelerinden Ekosofi T ile, yoganın temel metinlerinden biri olan ‘Yoga Sutralar’ eseri arasında karşılaştırma yapılmıştır. Bunlar arasındaki benzerlikler ön plâna çıkarılmıştır. Bu yöntemle yoga ile çevre arasında bir bağ kurulmuştur" dedi. 
Program sonunda: Dernek Başkanı Av. Ahmet Doğanses tarafından ESOGÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilge Kağan Şakacı ve Yoga Eğitmeni/Uzman Merve Günesen'e çiçek buketi takdim edildi.

Editör: Mustafa YILDIRIM