Günümüzde daha çok gel-al servisi yapan işletmelerde karşılaştığımız karton üretimi bardaklar, ofislerde, seyahatlerde de artık tercih ettiğimiz pratik bir ürün haline geldi. Bu ürünlerin üretimi de standart bir tasarımdan da öte giderek markaları yansıtan bir reklam aracı oldu. Üretimde çift ve tek duvarlı olarak gördüğüm bardaklarda isteğe göre işletmelerin logo ve iletişim bilgileri de yer alabiliyor. Bu sayede çok daha az maliyetli ve etkili bir reklam aracı olabiliyorlar. Aynı şekilde kullanıcılar için ise içecek tüketiminde daha konforlu bir deneyim yaşamalarına olanak sağlar. Mottocup karton bardak üretiminde tasarım ve kalite ayrıcalığıyla işletmelerinize profesyonel bir imaj kazandırmanıza en uygun avantajlarıyla yardımcı oluyor.

Karton Bardak Üretimi

Evlerimizde, ofislerde, kafelerde ve daha birçok sektörde kullandığımız plastik bardak ürünleri, tek kullanımlık özelliğiyle avantajlar sağlar. Direkt olarak içecekler ile temas ettiklerinden üretim malzemeleri ve baskı özelliklerine dikkat edilir. Plastik bardaklar su ve meşrubat gibi içeceklerde kullanıma uygundur. Sıcak içeceklerin tüketiminde bunlar kullanılmaz. Ancak karton bardakların üretimi sıcak ve soğuk tüm içecekler için uygundur. PE kaplama olan bu ürünler sıcak ve soğuk içeceklerle temas ettiğinde çözünmeye uğramaz. Bu sayede hem daha sağlıklı bir durumda olurlar hem de içeceklerin tadı bozulmaz. Üretimler fabrikalarda steril ortamlarda yapılır. Makineler bu ürünlerin tasarımına uygun yapılmıştır. İstenen ebatlar bunlar aracılığıyla belirlenir ve seri üretimle elde edilirler. Talep edilen sayılarda da hemen paketlenebilirler. Böylelikle üretimden tüketim aşamasına kadar el ve hava değmeden çok hijyenik bir durumda ulaşırlar.

Hangi Alanlarda Kullanılırlar?

Bireysel olarak da tercih edebileceğimiz bu ürünleri, pikniklerde, kamplarda, okul kantinlerinde, seyahat şirketlerinde, hastanelerde ve daha birçok benzer alanda görebiliyoruz. Özellikle pandemi süreci sonrasında tek kullanımlık eşyalar, tek kullanımlık hijyenik ürünler çok daha tercih edilir oldu. İşletmeler ve kurumlarda bireylerin içecek tüketimleri için birçok servis eşyasını tek kullanımlık hale getirdi. Karton bardakların da kullanımı son zamanlarda oldukça arttı diyebiliriz. İşletmeler için de önceden beri var olan bir kullanımdaydı. Kahve ürünlerinin sunulduğu mekanlar çoğunlukta olmak üzere her işletme bu ürünleri kendi markalarını yansıtan logolarıyla tercih ediyordu. Baskılı karton bardak üretimi sayesinde işletmeler reklamlarını da yapabiliyor ve daha profesyonel bir görünümü elde ediyorlar.

Mottocup İle İşletmelerinizde Fark Yaratın!

Karton bardakların üretiminde tek bir ürün çeşitliliği yoktur. Karton yemek kapları, karton pipetler, karton bardak tutucuları, karton bardak taşıyıcıları gibi birçok ürünün üretiminde bu teknolojiden yararlanılır. Ve her bir üründe de istediğiniz tasarımla üretim tercih edebilirsiniz. Mottocup ile bu üretim aşamasında en kaliteli tercihler sizden yana olacaktır. İster işletmeleriniz için olsun isterseniz evinizde, ofisinizde, catering hizmetlerinde kullanın, aradığınız kaliteyi bulacaksınız. Toptan baskılı karton bardak ve diğer ürünlerin siparişlerini oluşturmak için özel tasarımları firmamıza iletebilir, uygun fiyat avantajlarından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz. İşletmelerinizde fark yaratmak için Mottocup’un üretim teknolojilerinden hemen yararlanın.

Editör: Mustafa YILDIRIM