Akıllı telefonlar alanında pek çok marka onlarca modeli ile karşımıza çıkıyor. Kimisi tasarımıyla kimisi özellikleriyle göz dolduruyor. Son dönemde Realme 5i fiyat ve performans ağırlıklı bir telefon arayanlar için cazip seçenekler sunuyor. 6.5 İnç ekran boyutu, 64 GB dahili hafızası, 4 GB RAM yanında çift hat destekleme özelliğiyle de model, öne çıkıyor. Ayrıca akıllı telefon kullanıcılarının en büyük problemi olan şarja da model, 5000 mAh batarya kapasitesi ile çözüm üretiyor. Ultra geniş 4 arka kamerasıyla da eşsiz fotoğraf ve video denetimleri sunuyor. Bunlar dışında daha pek çok özellikle Realme 5i, kullanıcılarını şaşırtıyor. Fakat bütün telefonlar gibi Realme 5i kılıf çeşitleriyle koruma altına alınması gerekiyor.

Yeni Nesil Realme 5i Kılıf Çeşitleri

Realme 5i kılıf modellerine ulaşabileceğiniz en iyi sayfaların başında Kılıfland geliyor. Sayfa, çok geniş bir kılıf alternatifi sunuyor. Onlarca farklı renk ve desende bulunan Realme 5i kılıf çeşitleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Şeffaf kılıflar ile telefonunuzun yeşil ya da mavi rengini koruyabilirsiniz. Veya sade renkler ile düz bir renk alternatifine sahip olabilirsiniz. Dilerseniz birden fazla rengi bir arada bulunduran kılıflar arasından da tarzınıza uygun birisini seçebilirsiniz.

Sayfadaki kılıf modelleri tür olarak da çok geniş bir alternatif sağlıyor. Tek yapmanız gereken kullanım alışkanlıklarınıza uygun bir seçim yapmak. Telefonunuzu hangi seviyede koruma altına alacağınıza karar vermek. Daha sonra silikon kılıflar, rubber kılıflar, sert plastik kılıflar, metal kılıflar, deri kılıflar, suni deri kılıflar, pencereli kılıflar, çekmeli kılıflar, cüzdanlı kılıflar gibi onlarca çeşit arasından seçim yapabilirsiniz.

Özel Tasarım Realme 5i Kılıfland’ta bulunan Realme 5i kılıf çeşitlerinin tamamı özel olarak tasarlanmış. Bu sayede telefonlarınızla tam uyumlu oluyor. Kameraları, flaşı, parmak okuyucusu, ses tuşları, güç tuşu, şarj girişi, kulaklık girişi, mikrofon alanı gibi detaylar en ideal seviyede boş bırakılmışlar. Bu sayede aksesuarlarınızı kullanırken kılıfınızı çıkarmak zorunda kalmıyorsunuz. Her tarafı çepeçevre sarıldığı için güvenlik zafiyeti de oluşmuyor. Kaliteli malzemeler sayesinde aşınmadan uzun süre rahatlıkla kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Editör: TE Bilişim