Doğa ve kültür turizminin gözde şehri Eskişehir’de yer alan Park Dedeman Eskişehir, sömestir tatili için misafirlerini özel fırsatlarla ağırlamaya hazırlanıyor. 

 

Park Dedeman Eskişehir, doğa ve tarih tutkunu misafirlerine keyifli bir ikinci yarıyıl tatili fırsatı sunuyor. Yoğun bir eğitim döneminin ardından baharın gelişiyle canlanan doğanın en güzel zamanlarına denk gelen tatilde Park Dedeman Eskişehir, başta çocuklar olmak üzere tüm konuklarına benzersiz bir konaklama keyfi vaat ediyor. 

Hayvanat bahçesine ücretsiz giriş

Park Dedeman Eskişehir, Türkiye’nin önemli kültür ve sanat merkezlerinden biri olan Eskişehir’i ziyaret edecek konuklarına kenti doya doya yaşayabilecekleri benzersiz bir fırsat sunuyor. Otel, 8-17 Nisan 2022 tarihleri arasında 2 gece ve üstünde konaklama yapacak tüm misafirlerine Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ne ücretsiz giriş bileti veriyor. Misafirler bu olanaktan; otelin kurumsal web sayfasından, telefonundan ya da Dedeman Hotels App üzerinden rezervasyon yaparak faydalanabilecek.  

Eskişehir, büyük şehirlere olan yakınlığı ve gezilecek, görülecek yer alternatifleri açısından hem çocuklar hem de aileler için pek çok seçeneğe sahip olması nedeniyle de sömestir tatilleri için ideal bir lokasyon. Gondol turlarının yapıldığı Porsuk Çayı, Sazova Parkı içinde yer alan Bilim Sanat ve Kültür Parkı, Masal Şatosu ve Korsan Gemisi, Tarihi Odun Pazarı Evleri, Balmumu Müzesi ve Odun Pazarı Modern Müze, şehirde eğlence, kültür ve sanatın öne çıktığı noktaların başında yer alıyor. 

Editör: Mustafa YILDIRIM