Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse, Tepebaşı bölgesinde yaşanan sorunlar ile ilgili basın açıklaması yaptı. Saadet Partisi olarak mahalle ziyaretlerinde bulunduklarını ve burada sorunları tespit ettiklerini söyleyen Köse,

“Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızda, ’oy oranı yüksek çıkan yerlere daha çok hizmet gidiyor’ kanaati hakim. Çünkü birçok konuda yapılan talepler, oldukça basit gerekçelerle reddediliyor “dedi.

Köse, açıklamasını şöyle sürdürdü:”Zincirlikuyu Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız çevre yolundan mahalle girişine bir üst geçit, sağlık ocağı, bankamatik istiyor ancak bu talepleri reddediliyor. Gittiğimiz mahallelerde en büyük sorun imar konusunda. Yeşiltepe, Zincirlikuyu, Fevzi Çakmak ve daha pek çok mahallede bu sorunla karşılaşıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız tespitler sonucu vardığımız kanaat şu. Galiba iktidarı ile muhalefeti ile beledileri ile belediye muhalefeti ile  tüm yöneticilerimiz Eskişehir’i birkaç mahalle, birkaç cadde ve birkaç sokak üzerine planlayıp bunun üzerinden şehir planlaması yapıyorlar. Oysa 91 mahallesi ile Tepebaşı bir bütündür. Eskişehir tüm mahalle, cadde ve sokakları ile bir bütündür.”

Editör: TE Bilişim