TARİH/16-10-2016

   Eskişehirspor, kurulduğu 1965 yılından bu yana maçlarını oynadığı Atatürk Stadyumu'na galibiyet alarak veda etti.
Eskişehirspor, Sazova mahallesinde yapılan yeni stadyumuna kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Bu heyecanın yanında yarım asırdır sevinçlerin ve hüzünlerin yaşandığı Atatürk Stadyumu'na veda etmenin de üzüntüsü yaşanıyor. Geçen sezon yaşananlardan dolayı 4 maç ceza alan Eskişehirspor taraftarı, eski evlerindeki son maça da şahit olamadılar. Maça giremeyen taraftarlar, saha kenarlarına astıkları pankartlar ile emektar stada elveda dediler. Pankartlarda, "Böyle ayrılık olmaz" ve "Ayrılık da sevdaya dahil" yazıları yer aldı. Stattaki son Giresunspor maçını Semih Şentürk'ün golü ile 1-0 yenen Eskişehirspor, ligde 5. sıraya yükseldi. Önümüzdeki hafta Göztepe deplasmanına gidecek olan Eskişehirspor, sonraki haftada oynanacak olan 9. hafta maçında Bandırmaspor ile yeni evinde karşılaşacak.
 

16.10.2016 20:42:46 TSI

IHAAW202608-SPO/16-10-2016


- Taraftarlar Eskişehirspor maçını bu kez dev ekrandan takip etti

 Geçen sezon saha içerisinde yaşanan olaylardan ötürü 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Eskişehirspor taraftarı, karşılaşmayı bu kez dev ekrandan takip etti.
Geçen sezon Süper Lig'de yaşanan ceza olaylarından ötürü 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Eskişehirspor'da, taraftarlar maçları takip etmek için ilginç çözümlere imza atmışlardı. Geçen 3 maçı ağaç üstlerinden ve yerlere yatarak stat etrafındaki deliklerden takip eden taraftarlar, hem seyircisiz oynama cezası hem de yayın sorununun çözülememesinden dolayı farklı yöntemler kullanmıştı. Giresunspor maçı ile birlikte yayın krizi çözülürken, taraftarlar karşılaşma esnasında yine evlerinde duramadı. Stat yanına kurulan dev ekrandan binlerce kişi karşılaşmayı takip ederken, maç Eskişehrispor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

Editör: TE Bilişim