Günümüzde adını sıklıkla duymuş olduğumuz evden eve nakliyat eşyaların bir adreste hangi yer adresi taşınması işlemine verilen isimdir. Evden eve nakliyat bu alanda uzman olan nakliye firmaları tarafından profesyonel bir şekilde yapılır. Nakliye firmaları kendi bünyelerinde nakliye konusunda eğitimli olan kişiler çalıştırır. Evden eve nakliyat işi firmaların uzman ekibi tarafından yapılır.

Nakliye firmalarından evden eve nakliyat hizmetinin yanısıra ofis ve büro eşyası taşıma eşya depolama asansörlü nakliyat ve parça eşya taşımacılığı gibi hizmetler de alabilirsiniz. Nakliye firmaları tüm bu hizmetleri tek çatı altında toplayarak sizleri farklı firma arayışı içerisine girmekten kurtarıyor. Bu sayede ihtiyacınız olan hizmetlerin tek bir firmadan talep edebiliyorsunuz.  Evden eve nakliyat hizmetleri konusunda uzman olan Ekiciler nakliye firması sizlere eşya taşımacılığı konusunda uzman desteği veriyor.

Evden Eve Nakliyat Firması

İstanbul evden eve nakliyat firmaları eşya taşımacılığı konusunda profesyonel nakliye hizmeti verir anlaşma sağlamış olduğunuz nakliye firması taşınmadan önce adresinize bir ekspertiz yönlendirir ve inceleme sonrasında nakliye fiyatı net olarak belirlenir. İşini profesyonel bir şekilde yapan nakliye firmaları mutlaka ekspertiz hizmeti sunar.

Firmaların sunmuş olduğu bu ekspertiz hizmeti ücretsizdir. Nakliye firmalarının hizmet yelpazesi içerisinde parça eşya taşımacılığı da yer alır. Parça eşya taşımacılığı tek parça ya da birkaç parça eşyanın bir adresten diğer adrese taşınmasıdır. İnsanlar genellikle tek ya da birkaç parça olan eşyalarını kargo ile gönderirler.

Fakat bazı boyuttaki eşyalar tek parça olmasına rağmen kargo şirketine göre boyutu büyüktür. Bu nedenle nakliyat firması parça eşya taşıma hizmeti adı altında bu eşyalarınızı taşır ve sizin de işinizi kolaylaştırır. Parça eşya taşıma hizmetini ev ya da ofis eşyalarınız için hem şehir içi hem de şehirler arası olmak üzere talep edebilirsiniz.

Evden Eve Parça Eşya Taşıma Hizmeti

Parça eşya taşıma işleminin normal nakliyat işleminden bir farkı yoktur. Bu hizmette de eşyalar nakliye ekibi tarafından toplanır paket yapılır ve gereken durumlarda asansörlü sistem ile bulunduğu kattan alınarak nakliye aracına yerleştirilir. Sizlerin talep etmesi halinde nakliye sürecinde tüm eşyalarınız nakliye firması tarafından sigorta yapılarak güvence altına alınır.

Nakliye sigortasını ev eşyalarınız için ofis eşyalarınız için depolanan ya da parça olarak taşınan eşyalarınız için talep edebilirsiniz. Nakliyat firmaları taşımacılık işini yalnızca şehir içinde değil şehirler arasında da gerçekleştirir. Şehirler arası tüm ev eşyaları taşındığı gibi parça ev eşyaları da taşınabilir.

 Eşyaların taşınacak olduğu şehrin mesafesi ve eşya miktarı nakliye fiyatlarını belirlemede büyük etkendir. Evden eve eşya taşımacılığı konusunda profesyonel hizmet veren bir firma arayışı içerisinde iseniz Ekiciler nakliye firması ile iletişime geçerek ihtiyacınız olan nakliye hizmetini uygun fiyatlar ile alabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM