Fethiye glamping, son yılların en çok tercih edilen tatil seçeneği olmaktadır. Özellikle COVID-19 salgının küresel çapta etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte farklı tatil seçenekleri ortaya çıkmıştır. Bu tatiller arasında da glamping yer almaktadır. Ortak alanların azaltılmasıyla düşünülen konsept aslında salgından sonra da tercih edilme nokrasında devamlılık göstermiştir. Bu nedenle Fethiye’ye giden pek çok yerli ya da yabancı turist glamping keyfini yaşamayı tercih etmektedirler.

Ülkemizi ziyaret eden yabancı turistler kadar, ülkemizin dört bir yanından tatil yapmak isteyen yerli turistler Fethiye’ye akın etmektedir. Havalimanına yakın oluşu sebebiyle ve denizinin girilebilme şansı açısından en üst noktalarda bulunmasından dolayı Fethiye hemen herkese cazip gelmektedir. Fethiye glamping de belde de seçilen tatil konseptidir.

Fethiye Glamping Tatili Nedir?

Fethiye tatil seçenekleri ile karşımıza çıkan ülkemizin tatil beldeleri arasında yerini korumaktadır. Bu seçenekler arasında glamping de bulunmaktadır. Glamping; kısaca kamp yapmayı ifade etmektedir. Ancak burada bahsedilen geleneksel tarzda olduğu gibi çadır kurup, yiyeceklerini kendi hazırlayarak, ıssız ortamlarda yapılan bir kamp değildir. Kampın modernleştirilmiş hali olarak glampingi gösterebiliriz. Çünkü bu kampta kesinlikle çadır kurmak ya da işkence çekmek yoktur. Tamamen lüks, elit ve romantizm dolu kamptan söz etmekteyiz. Dolayısıyla modern kamp yapmaya giderken tabaklarınızı, bıçaklarınızı, tüpünüzü almanıza ve kendinize yük etmenize gerek yoktur.

Fethiye Glamping Tatilinin Özellikleri Nelerdir?

Fethiye balayı otelleri, aile otelleri arayanlar için glamping bulunmaz bir Hint kumaşı durumundadır. Çünkü özellikleri tam istediğiniz gibi sizlere ayrıcalıklı tatil imkanı sunmaktadır. İşte bahsettiğimiz glamping tatilinin özellikleri:

·        Zengin bir düşünce tasarımından mimarların eserlerine dönüşen oda tipleri ağzınızı uçuklatacak düzeydedir. Zengin tasarımlar ve bırakmaya kıyamayacağınız konseptli odalar glamping ile karşınıza çıkmaktadır. Tatiliniz daha odanızı görür görmez başlamaktadır. Hatta size “iyi ki” dedirtmektedir.

·        Fethiye balayı için ya da ailecek rahat şekilde kalmak amacıyla bu otelleri tercih edebilirsiniz. Çünkü odanız yüksek bir binanın 15., 20. Katında değildir. Müstakil bir şekilde dizayn edilen odanıza sizden başkası giremez ve sizi sesiyle, davranışlarıyla rahatsız edemez.

·        Odanızda bulunan küvetiniz ile eşinizle, çocuklarınızla muhteşem bir spa keyfi yapabilirsiniz.

·        Dünya mutfağının eşsiz lezzetleriyle döşenen kahvaltı restoranından kendi damak tadınıza uygun bir tabak hazırlayabilirsiniz.

·        Ege doğasını seyrederken bir yandan da tamamen kendinize ait olan açık havuzda enerjinizi atabilirsiniz.

Fethiye Glamping Odalarının Özellikleri Nelerdir?

Glamping tatili yapmaya karar verdiyseniz sizlere Le Chic Fethiye otelinden söz etmek istiyoruz. Otelin misafirlerine sunduğu oda tipleri şu şekildedir:

·        Lale Suit Oda: Diğer insanlardan uzak bir Fethiye tatili istiyorsanız bu odayı tercih etmenizi önermekteyiz.

·        Akvaryum Suit Oda: Akvaryum şeklinde dizayn edinin tavanında bir pencere bulunmaktadır. Eşinizle yatağınıza uzandığınızda gökyüzünü izleyerek romantizmin tadını çıkarabilirsiniz.

·        Junior Suit Oda: Ailecek masallardaki gibi bir tatil keyfini bu odada yaşayabilirsiniz.

·        Balayı Suit: Tamamen eşinizle size ait odada tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz muhteşem günler yaşayabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM