Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Türkiye Gastronomi yarışmasında Gazi  Mesleki ve Teknik Anodulu Lisesi büyük başarı elde ederek 9 madalya kazandı

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu(TAŞFED) tarafından Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile gerçekleştirilen, kıtalararası  ünvana sahip Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olan Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 25-28 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul’da yapıldı.

41 Ülkeden 500’ün üzerinde yarışmacının katıldığı organizasyonda Eskişehir Gazi  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi büyük bir başarıya imza attı. Okulun Yiyecek İçecek Alanı Öğrencileri,  lise düzeyi gençler kategorisinde 5 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplam 9 madalya kazandılar.

Okul Müdürü, Dr. S.Sırrı Kabadayı, “Türkiye’nin en prestijli yarışmasına katılan öğrencilerimiz Okulumuzda edindikleri bilgi ve becerilerle farklı ülkelerden gelen yarışmacılarla tanışma, yarışma, bilgi ve görgülerini artırma fırsatı buldular, çok önemli başarılar elde ettiler ve deneyim kazandılar. Yarışmaya katılan ve derece alan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi kutlarım” dedi.

Editör: TE Bilişim