Gökmeydan  Spor Kulübü Olağan Kongresi’nde Gökmeydan Spor Kulübü başkanı Hilmi Yıldırım tekrar başkanlığa seçildi. Büyükşehir Spor Daire Başkanı Neşet Arduç ve Odunpazarı Belediyesi Spor Şube Müdürü TÜFAD Şube Başkanı Ahmet Bingöl’ün de katıldığı kongre katılımcılara ev sahipliği yaptı.

Gökmeydan  Spor Kulübü Olağan Kongresi’nde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Aykut Yıldırım açılış konuşmasını yaptı. Verilen önerge gereği Genel Kurulun Divan Başkanlığını EASKF Başkanı Sadri Atam, başkan yardımcılıklarını da Büyükşehir Spor Daire Başkanı Neşet Arduç ile Odunpazarı Belediyesi Spor Şube Müdürü TÜFAD Şube Başkanı Ahmet Bingöl yaptı.
EASKF Başkanı Sadri Atam; bir semt takımının yüksek katılımla kongre yapabilmesinden gurur duyduğunu ve Gökmeydan Spor Kulübü’nün sporun yanında yaptığı  sosyal sorumluluk projelerinin de  başarılı olduğunu belirtti.
 Neşet Arduç, “Çocukluğumun ve ilk gençlik yıllarımın geçtiği Gökmeydan mahallesinde spor kulübü faaliyetlerinin devam etmesinden memnunum.” Diyerek TÜFAD  Şube ve aynı zamanda Odunpazarı belediyesi  spor işleri müdürü olan Ahmet Bingöl; Gençlerin spor yapabilme imkanları oluşturan ve mahalle kültürünü yaşatan Gökmeydan sporun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve destek verdiklerini söyledi.
 Faaliyet raporları  okunduktan sonra denetleme kurulu raporu ele alındı.
Delege seçimleri sonrası Gökmeydan Spor Kulübü mevcut başkanı Hilmi Yıldırım yeniden başkan seçildi.

Kulüp  Başkanı Hilmi Yıldırım'ın teşekkür konuşması ile  kongre tamamlandı.

Editör: Mustafa YILDIRIM