IWC Portugieser daima göz alıcı tasarımı ile dikkatleri üzerine çeker. IWC Schaffhausen diye de bilinen International Watch Company tarafından üretilmiş saat markası diye karşımıza IWC diye çıkmaktadır. Firma 1868 yılında Aristo Jones tarafından İsviçre’nin Schaffhausen şehrinde kurulmuştur. IWC ismi, International Watch Company’nin kısaltmasıdır.

Bu tarih sonrasında IWC markasının etkili gelişim süreci içinde olduğu bilinir. Dolayısıyla marka kısa zamanda uluslararası alanlarda bilinen bir saat markası durumuna geldiğini ifade eder. Şu anda firmanın üç ana ürün grubu bulunmaktadır. Bunlar; pilot, spor ve su saatleridir.
IWC Portugieser Farkı

IWC saatleri Da Vinci, Da Vinci II, Aquatimer Portugieser ve Spitfire gibi farklı koleksiyonlarda bulunmaktadır. Bu modellerin bazıları, her sene sadece birkaç yüz adet üretilen saatler sınırlı sayıdadır.
IWC Portugieser saat modelinin temel tasarım öğeleri, arabik rakamlar ile aerodinamik kadran, saatin çok daha büyük görünümde olmasını sağlayan ince çerçeve, yaprak şeklinde akrep yelkovan ve saat 6 yönünde saniye için yer alan ikinci kadrandan oluşmaktadır. IWC Portugieser de yeni nesil teknolojiler içinde barındıran koleksiyon olarak karşımızda yer almaktadır. En güncel saat modellerini https://www.entropia.club/tr/iwc-portugieser/ sitesinden anında inceleyerek satın alımda bulunabilirsiniz.

 

Editör: Mustafa YILDIRIM