AK Parti eski Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Mürsel Çavdar’ın son dönemlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iyi ilişkiler olduğu ve sık sık görüştüğü kamuoyunun gündeminde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çavdar’ın geçen yaz geçirdiği trafik kazası sonrası yaralanan eşinin tedavisi ile yakından ilgilenmişti. Çavdar ailesini Eskişehir’de evinde ziyarete giden Erdoğan, ardından Ankara’da tedavi olduğu hastanede her hafta ziyarete giderek aileye desteğini sürdürmüştü.

Bu sebeple Erdoğan’ın Çavdar için gelecek planları ise merak konusu olmuş, Çavdar için “AK Parti’nin gelecekteki milletvekili ya da belediye başkan adayı” yorumları yapılmıştı.

O TOPLANTIDA DA YANINDAYDI

Bunun üzerine sıcak bir gelişme daha yaşandı. Çavdar, Erdoğan’ın erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıkladığı toplantının ardından çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Çavdar’ın bu paylaşımına onlarca yorum yapıldı. Yapılan yorumlardan birçoğunda ise Çavdar’ın milletvekili adayı olması yönünde ifadeler yer aldı.

Son dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birebir sıkça görüşen Çavdar’ın Haziran 2018 seçimlerin milletvekili adayı olup olmayacağı ise Eskişehir kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Editör: TE Bilişim