Ak Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcıları Hasan Küpeli ve Ahmet Alsat, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. 

Söz konusu ziyaretin ayın 17’sinde meydana gelen sel felaketi ile ilgili olarak geçmiş olsun dileklerini OSB Yönetimine iletmek olduğunu belirten Hasan Küpeli, Hükümet ve Ak Parti olarak olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Bu tür afetlerin ne zaman meydana geleceğinin belli olmadığı vurgulayan Küpeli, bundan sonra alınacak tedbirler konusunda her türlü işbirliğine açık olacaklarını ifade etti. 

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri ise Küpeli ve Alsat’a konu hakkında detaylı bilgi vererek 17.09.2014 günü taşkına neden olan yağışın bölgenin doğusunda İmişehir Köyü’ne kadar uzanan yaklaşık 1000 hektarlık alanı etkilediğin bilgisini verdi. 

OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca olayın meydana geldiği zaman diliminden sonra hızla hareket edilerek tahliye çalışmalarının başlandığını ve kısa sürede 2 fabrikada toplanan suyun boşaltıldığını kaydetti. Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca yaşanan olaydan sonra benzer olayların yaşanmaması için geliştirdikleri proje ve önerileri Hasan Küpeli ve Ahmet Alsat ile paylaştı. 
Editör: TE Bilişim