Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen halk konserleri hız kesmeden devam ederken, Batıkent Mahallesi’nde gerçekleştirilen Hira konserinde keyifli bir gece yaşandı.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen halk konserleri, Batıkent Mahallesi ile devam etti. Hayrettin Karaca Sokak’ta gerçekleştirilen konsere mahalle sakinlerinin katılımı yoğun olurken Eskişehir’in sevilen ses sanatçısı Hira, seslendirdiği şarkılar ile katılımcıları coşturdu.

Konsere Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Adayı Jale Nur Süllü de katılarak vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç konserde yaptığı konuşmasında, “Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz sokak iftarları, yağışlar nedeniyle biraz aksadı. Biz de bu güzel konser programları ile mahallelerimizde hasret giderelim istedik. Bugün aramızda Milletvekili Adayı Jale Nur Süllü de var. Kendisi ile 1999’dan bu yana birlikte çalışıyoruz. Biliyorsunuz; 24 Haziran’da önemli bir seçim var, kısa süre kaldı. Biz de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kentimizde herhangi bir sıkıntı olmayacağını zaten açıkça söyleyebiliriz. Eskişehir’imiz her zaman çağdaşlığın, medeniyetin doğrultusunda ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan asla ayrılmayan bir kent. Bununla da iftihar ediyor ve onur duyuyoruz. Biz de bu sayede, sizler sayesinde 1999’dan beri göreve gelerek sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz. Sizlerin desteği ile de hizmetimize devam edeceğiz. 24 Haziran’daki seçim ise Cumhuriyet tarihimizin belki de en önemli seçimi. Sizler de bu önemli seçimde sandığa giderek oy kullanacaksınız. Çünkü oy kullanmak, demokrasinin namusuna sahip çıkmaktır. Kullanacağınız tercihte ise elbette özgürsünüz. Sizler zaten CHP’li belediyelerin neler yapabildiğini yakından bilen insanlarsınız. Bu başarının ülke genelinde hakim olması için de yerel seçimlerde olduğu gibi genel seçimde de tercihinizi CHP’den yana kullanabilirsiniz. Hepinize tekrar iyi eğlenceler diliyorum, hoş geldiniz” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Süllü ise Tepebaşı ilçesinde yaşanan gelişime değinerek, “Ahmet Başkan 1999’da göreve geldiğinde Tepebaşı sokakları çamurdan ve tozdan geçilmezdi. Hatırlıyorum, seçim çalışmalarını o çamurlara bata-çıka yapardık.  Ahmet Ataç’ın önderliğinde Tepebaşı ve Eskişehir öyle güzel bir noktaya geldi ki; artık “Hayat Tepebaşı’nda” diyoruz. Bakın çocuklarımızın yüzündeki mutluluktan bile buradaki gelişmeyi görmek mümkün. Bu 19 yıldır bilfiil Ahmet Ataç Tepebaşı için mücadele ediyor. Bu mücadele artık çok daha büyük… Çocuklarımızın daha güzel bir geleceğe ulaşması için, her zaman verdiğiniz desteği yine istiyoruz. Siz Tepebaşı sakinleri, sandıkta ne yapmanız gerektiğini zaten çok iyi biliyorsunuz. Size inanıyoruz, güveniyoruz. Bu ülke için güzel günleri hep birlikte getireceğiz” dedi.

Başkan Ataç ve Süllü daha sonra konsere katılan vatandaşlar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Batıkent Mahallesi sakinlerinin yanı sıra özellikle çocukların Başkan Ataç’a ilgisi ise her zamanki gibi yoğun oldu.

Editör: TE Bilişim