Günümüz ekonomi ve piyasa koşullarında bölgesel ve uluslararası fırsatlar, yeni iş alanları ve sektörel gelişim fikirlerinin ele alındığı, Türkiye İş Bankası tarafından geleneksel hale getirilen "İş'le Buluşmalar" toplantısına katılmak için, Eskişehir’e gelen Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Vali Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.
Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna, Eskişehir’in sanayide, turizmde, eğitimde ve ticarette önemli bir şehir olduğunu söyledi. Demiryolu ve karayollarının kavşak noktasında olması, tarımda ve sanayideki gelişmeler, yer altı kaynaklarının zenginliği, Eskişehir’i ekonomik bakımdan önemli kıldığını kaydeden Vali Tuna, coğrafi konumu itibariyle Eskişehir’i Anadolu’nun batıya açılan bir kapısı olarak nitelendirdi. 2013 yılında Eskişehir’in Türk Dünyası Kültür Başkenti olduğunu hatırlatan Vali Tuna, bu süreç içerisinde yapılan etkinliklerden de kısaca bahsetti.  
Ziyaret esnasında duygularını belirten Genel Müdür Bali, Türkiye İş Bankası tarafından geleneksel hale gelen toplantılarda, yeni iş alanlarının ve sektörel gelişim fikirlerinin gündeme geldiği belirtti. Eskişehir’i potansiyeli yüksek bir il olarak değerlendiren Genel Müdür Bali, ziyareti kabulden dolayı Vali Tuna’ya teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda Vali Tuna, günün anısına Genel Müdür Bali’ye 2013 TDKB anı tabağı ve prestij kitap seti hediye etti.

Editör: TE Bilişim