Eskişehir’de uzun yıllardır lokantacılık sektöründe faaliyet gösteren Sedat Yakan, Eskişehir Umum Lokantacılar Odası Başkan Adaylığı’nı açıklamasının ardından meslektaşlarıyla görüşerek sektörün sorunları ve çözümleri hakkında istişareler yapıyor.

Sektöre Kalite Mesleğe Değer sloganıyla simit üreticilerinin fikirlerini alan başkan adayı Sedat Yakan, Cumartesi akşamı saat 18.00’de Ciğerci Sedat Salonu’nda sektörün sorun ve çözümleri hakkında projelerini paydaşlarıyla istişare etti. Yaklaşık 35 kişinin katıldığı toplantıda simit üreticilerinin un ve diğer maliyetlerle ilgili sorunlarının birlikte yapacakları çalışmalarla çözüleceğini ve sürekli istişare meclisleri mekanizmasının işleyeceğini dil getirdi.

Toplantılar ve esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini dile getiren Yakan, mevcut yönetime bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Yakan; oda üyelerinin teveccühü ile seçilerek dinamik, çözüm odaklı ve üyeler arasında arkadaşlık ve muhabbet bağı tesis ederek şehrimize daha kaliteli hizmetler sunacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim