Alpu İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlen Muhtarlar Toplantısına katılan Vali Çelik, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda, muhtarların şikayet, talep ve önerilerini dinlemek üzere düzenli olarak toplantılar yapıldığını söyledi.
Gerçekleştirilen toplantılarda, muhtarların mahalleleriyle ilgili sorunları yakından kendilerine iletme fırsatı bulduğunu hatırlatan Vali Çelik, “Muhtarlarımızın temsil ettiği mahalledeki sorunlara ve taleplere yakından hakim olması gerekmektedir. Bizde halkımızdan gelen istek ve önerileri tarafımıza doğrudan ileten muhtarlarımızın taleplerini değerlendiriyor ve ilgili kurumlara iletiyoruz” dedi.
Devlet ve millet arasında bir köprü vazifesi gören muhtarların, öncelikle mahallede yaşanılan sorunlarla yakından ilgilenmesini dileyen Vali Çelik, ilgili kurumlardan da vatandaşların isteklerine kanunlar çerçevesinde çözüm bulmasını istedi. Sorunların yetkili mercilere ulaştırılması gerektiğini savunan Vali Çelik, kendine iletilen sorunların ilgili kurumlara iletileceğini belirtti. 
Toplantıya; Alpu İlçe Kaymakamı Ömer Özbay, Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve vatandaşlar katıldı. Toplantıdan sonra Vali Çelik, Alpu İlçesi’nden ayrıldı.
 
                                                         
 
 
 

Editör: TE Bilişim