Eskişehir Dostluk Grubu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığına seçilen ilçe belediye başkanlarını ziyaret etti.

Öğretim üyeleri, sanayiciler, iş adamları ile gazetecilerin bir araya gelerek oluşturdukları “Dostluk Grubu” ilk ziyaretlerini ilçe belediye başkanlarına yaptılar.

Grubun basın sözcüsü Sadi Seda, Eskişehir ve ilçelerinin sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlara çözüm bulmak, belirlenen sorunları bir rapor haline getirerek ilgililere sunacaklarını belirterek, bu nedenle özellikle ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini ifade ederek  sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

İlk olarak Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'yü ziyaret eden “Dostluk Grubu” önümüzdeki günlerde diğer ilçe belediye başkanlarını da ziyaret edecek.

“Dostluk Grubu” İlçe belediye başkanlıklarına ziyaretlerin tamamlanmasından sonra Eskişehir Odunpazarı, Tepebaşı ve Büyükşehir Belediye Başkanlarını da ziyaret edecek.

Editör: TE Bilişim