Dağıtım şirketinin sorunu çözeceğini bildirmesine şarkın, elektrik direği olmayan Dönence sokakta değişen bir şey yok..

Gökmeydan Mahallesi'ndeki Dönence Sokak'ta aydınlatma direkleri olmaması nedeniye, sokağın kısmen İlhan Cırık adlı bir vatandaş tarafından projektör ile aydınlatıyor. İlgililer, dağıtım şirketi sorunun 2017 yılında çözümleneceğini belirtmesine karşın, sokak hala yarı karanlık..

Beş yıl önce açılan Dönence Sokağın Ulus Caddesi'ne bakan tarafında aydınlatma direklerinin olmaması nedeniyle evinden bağladığı elektrik ile sokağı kısmen aydınlatan İlhan Cırık, sokağa elektrik direkleri dikilip sorunun çözülmesini istiyor..

Çiftçilik yapan ilhan Cırık'ın köyde olduğu dönemde, sokakta çalışma başlatılması için ilgili şirkete dilekçe veren mahalle sakinlerinden Erdoğan Ekiner'e sorunun yatırım programına alındığına ve 2017 ylında çözüleceğine, gerekli çalışmanın başlatılacağına ilişkin yazılı cevap gelmesine karşın, henüz sokakta bir çalışma başlatılmadı. Erdoğan Ekiner, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Sokağa aydınlatma direklerinin dikilmesi ve sokağın aydınlatılması için Valilikte görüşmeler yaptım. Beni Yatırım İzleme ve Denetleme Kurulu'na yönlendirdiler ve dilekçe yazmamı istediler. Daha sonra OEDAŞ'tan sorunun 2017 yılıda çözümleneceğini, gerekli çalışmanın başlatılacağı konusunda bir yazılı yanıt geldi. 2018 yılı Mayıs ayı itibariyle henüz çalışma başlatılmadı,"

Editör: TE Bilişim