CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer Kurban Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımladı. Çakırözer, “Kurban Bayramı’nın ülkemize, adalet, barış, mutluluk, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, emeklinin, emekçinin, çiftçinin emeğinin karşılığını aldığı nice bayramlar diliyorum” dedi.

Bayramların, toplumu dostluk ve kardeşlik duygularıyla buluşturan, sevginin, saygının, hoşgörünün pekiştiği, kaygıların unutulduğu özel günler olduğunu söyleyen Çakırözer’in bayram mesajı şöyle:

“Umutların canlandığı, iyiliklerin, güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı bayram günlerinde, birlik ve dayanışmamızı daha da güçlendirmeli, geleceğe inancımızı, umudumuzu her şartta korumalıyız.

Son zamanlarda ülke olarak zor günlerden geçmekteyiz. Bu zor günleri toplum olarak içimizde yüzyıllar boyu yaşattığımız dayanışma ruhu ile aşacağımıza olan inancım tamdır.

Dünyada ve ülkemizde yaşanan acı olayların sona erdiği, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların son bulduğu; ülkemizin milli zenginliklerinin hakça paylaşıldığı, emeklinin, emekçinin, çiftçinin alın terinin karşılığını aldığı;  gerçek anlamda demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten, ürettiğini eşit ve hakça paylaşan bir ülke ve dünya özlemiyle…

Bu duygu ve düşüncelerle bizlere duygusal zenginliklerimizi anımsatan, sevdiklerimizle kavuşturan ve kucaklaştıran, mutluluk ve sevincimizin çoğaldığı Kurban Bayramı’nda, tüm yurttaşlarımızın hak, hukuk ve adaletin var olduğu bir ülkede yaşama arzularının gerçekleşmesini diliyorum.

Sevgiyi, kardeşliği, hoşgörüyü ve huzuru paylaşarak zor günlerimizi birlik ve beraberlikle aşacağımıza olan inancımla tüm yurttaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

                                                                                                               

               

Editör: TE Bilişim