Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Eskişehir Şubesi’nde 2020-2021 çalışma dönemi için görev dağılımı yapıldı.

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Eskişehir Şubesinde, 19 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen ve tek liste ile girilen seçimlerin ardından yönetim kurulu bir araya gelerek görev dağılımı yaptı. Yapılan görev dağılımında Başkanlığa Ender Kelleci, Başkan Yardımcılığına Adil Güzle, Yazmanlığa Aykut Kozandağı, Saymanlık görevine ise Ahmet Şakar getirildi.

“ŞUBE OLARAK ÇITAYI DAHA DA YUKARILARI TAŞIMAK İSTİYORUZ”

Geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de yönetim kurulu başkanlığını yürütecek olan Ender Kelleci, genç ve dinamik bir ekip olduklarına vurgu yaparak, “Yönetim kurulumuz, şube organlarımız ve şube çalışanlarımızla hayata dokunan, çevreye duyarlı, toplumun gelişimine katkı sağlayan bir meslek örgütü anlayışıyla hareket edeceğiz. Eskişehir’in yanında Bilecik ve Kütahya’nın sorunları için de çözüm arayacağız. Önceki dönemlerden devraldığımız görev ve sorumluluklarımızın bilinci ve üyelerimizin desteğiyle çıtayı daha da yukarı taşıma gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

Meslek birliği ve örgütlülüğünün devamlılığı için EMO Genç ve yeni mezun üyelerle daha yakın ilişkiler kurmak istediklerini belirten Kelleci, daha ulaşılabilir bir meslek örgütü olabilmek için mesleki eğitimler başta olmak üzere birçok etkinlik ve ziyaretler düzenleyeceklerini ve şehirle iç içe olarak, şehre dokunan sosyal sorumluluk projeleri üretmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim