Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, dernekler, spor kulüpleri, siyasi partilerin temsilcileri, STK’lar ve vatandaşlarla makamında görüşmeye devam ediyor.
Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında son olarak Başkan Kurt, Eskişehir Dernekler Birliği Federasyon Başkanı Mehmet Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Yalımkayalılar Derneği Başkanı Yüksel Bayar ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Eskişehir Dernekler Birliği Federasyon Başkanı Mehmet Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Başkan Kurt, ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Eskişehir Dernekler Birliği Federasyon Başkanı Mehmet Çetinkaya ise, Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Çetinkaya, son iki yılda Odunpazarı için yaptığı başarılı çalışmalar için Başkan Kurt’a teşekkür etti.
Yalımkayalılar Derneği Başkanı Yüksel Bayar ve yönetim kurulu üyeleri ile de görüşen Başkan Kurt, köy derneklerinin birlik, berberlik ve dayanışmanın sağlanması için gerekli olduğunu belirtti. Bu nedenle de köy derneklerinin etkinliklerini önemsediğini söyleyen Başkan Kurt, derneklere destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.
Yalımkayalılar Derneği Başkanı Yüksel Bayar da, derneklerine verdiği destekten dolayı Başkan Kurt’a teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim