ETİ’nin Kurucusu ve Onursal Başkan Firuz Kanatlı’nın vefatının birinci yılı dolayısıyla ETİ ve belediye başkanları birer mesaj yayınlandı.

ETİ’den yapılan açıklamada, “ETİ’yi bugün çalışanları, paydaşları ve tüm dünyadaki tüketicileriyle büyük bir aileye dönüştürerek bizlere gurur ve mutluluk yaşatan Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Sayın Firuz Kanatlı’yı vefatının birinci yılında sayı, minnet ve özlemle anıyoruz. Bugün, onun 1961’de kendi elleriyle çizdiği hayali yaşatıp büyütmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” denildi.

İşte Firuz Kanatlı için yayınlanan mesajlar:

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen: Sanayimizin duayen isimlerinden, Eskişehirimizin ağabeyi, ETİ Gıda Sanayi'nin kurucusu ve onursal başkanı Firuz Kanatlı'yı aramızdan ayrılışının 1. yılında saygı ve rahmetle anıyorum.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç: “Sanayimizin duayenlerinden, ETİ Gıda’nın kurucusu ve onursal başkanı, değerli büyüğümüz, Sayın Firuz Kanatlı’yı aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan: Eskişehir sanayisinin Türkiye'ye hatta dünyaya marka olmuş ismi Eti'nin kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Firuz Kanatlı'yı vefatının sene-i devriyesinde saygı ve rahmetle anıyorum.

Editör: TE Bilişim