Genç Tümsiad Eskişehir Şube Başkanı İbrahim Aydın ve Mostar Geçlik, Edebi Düşünce Kulübü Başkanı Halil İbrahim Çatak' la beraber Osmangazi Üniversitesi Kütüphanesi Önünde 1 ay boyunca 1000 öğrenci için sabah 10:00, 11:00 arası çorba dağıtımına başladı.

Sosyal projeler uyguladıklarını belirten Aydın; “Bu etkinliğe çorba dağıtımına öğrencileri de katarak sosyal açıdan gelecek kuşaklara paylaşmayı, birlik ve beraberlik içinde olmayı bunun mutluluk verici olduğunu anlatmak ve bırakmak istiyoruz” dedi.

Temel değerlerimiz olan paylaşmak , diğergamlık  bu milletin en önemli unsurlarından olduğunu vurgulayan Aydın millet olarak bizi ayakta tutan paylaşım temelleri olduğunu kaydetti.  Tümsiad Başkanı Ali Engiz de yaptığı konuşmada,, “Tümsiad ve Genç Tümsiad'ın tüm programları beraber yapıyoruz. Bu sosyal projemizde de öğrencilerin bizim yarınlarımız onlara en iyiyi vermek öğretmek başarılı ve özgüven sahibi bireyler olup ülkelerine çok şey katmaları için bizler bu yönde yetişmelerini sağlamak için gayret göstermeliyiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim