Dart sporunu sevdirmek, gençleri bu sporu yapmaya teşvik etmek amacıyla kolları sıvayan Mahmudiye Belediyesi’nin desteklediği Milli sporcu Hale Kocabacak, Türkiye Dart Şampiyonası’nda ikinci oldu.

Mahmudiye Belediyesi tarafından desteklenen Milli Dart sporcusu Hale Kocabacak, Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Dart Şampiyonası’nda Eskişehir’i başarı ile temsil ederek Türkiye 2.’si oldu. Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan,  Türkiye 2.’si olan Hale Kocabacak’a plaket ve hediyeler verdi.

Milli sporcuyu başarısından dolayı tebrik eden Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan “Hale Kocabacak, elde ettiği başarı ile bizleri gururlandırdı. Başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Mahmudiye Belediyesi olarak sporun her branşında olduğu gibi Dart sporunun da destekçisi olacağız. Dart sporu insanı dinlendiren bir spor, içten gelen bir enerjisi var. İnşallah burada yetişen sporcular hem bizi en iyi şekilde temsil edecek hem de yeni sporcular yetiştirecekler” dedi.

Türkiye Dart Şampiyonası’nda Eskişehir’i başarı ile temsil eden Kocabacak, desteklerinden dolayı Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim