Sınırlı Sorumu Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifinin 66’ncı mali olağan genel kurulu   gerçekleştirildi.Kooperatif bahçesinde   başlayan mali genel kurulda Pancar Kooperatifi'nin bir yıllık faaliyetleri hakkında üyelere bilgi verildi.
Eskişehir ve bölgesinde binlerce üyesi bulunan kooperatifin Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ünal, üyelerine birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, “Bu günkü katılım sizlerin üyesi bulunduğunuz kooperatife nasıl sahip çıktığınızın bir ispatıdır. Pancar kooperatifimiz her zaman çiftçinin yanında olacaktır. Çiftçimize gerekli her türlü hizmeti sunmaya devam edeceğiz.Hizmet ayağınıza kadar ulaştırılacak. Çiftçimizin gerekli ihtiyaçlarını uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla karşılamaya devam edeceğiz” dedi.
 Panko-Birlik ve Üst kurul yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda kooperatif üyesinin katıldığı mali genel kurulda Pancar Kooperatifinin gelir ve gider bütçeleri görüşülerek karara bağlandı.Genel kurulda denetim kuruluna da yeni üye seçimi yapıldı.Mali kongre çiftçilerin talep ve sorunlarını divan kuruluna iletmesiyle son buldu.
 
 
Editör: TE Bilişim