Özel Haber: Erdoğan Ekiner

Komedi gibi olay Mihallıççık İlçesi'nde yaşandı. Seçim nedeniyle muhtar adaylarının desteklemek isteyenlerin adreslerini köylere taşımaları sonucu ilçenin nüfusu 1000 küsür artarak 10 bini geçti. Mihallıççık Kaymakamı, Jandarmadan durumun araştırılmasını istedi.. Mihallıççık İlçesinde çok sayıda köyde muhtar adaylarının yakınlarından, tanıdık ve dostlarından yerel seçimlerde oylarını köylerinde kullanıp kendilerini desteklemelerini istemesi ve bu doğrultuda ikametkahlarını ilçeye aldıran vatandaşlar nedeniyle Mihallıçık İlesinin nüfusunun binin üzerinde artış gösterip 10 bini geçtiği haberleri gelirken ilçenin genç ve dinamik kaymakamı Mesut Ateş'in Jandarma komutanlığından durumun araştırılması, bu  vatandaşların gerçekten o köylerde yaşayıp yaşamadığının belirlenmesini istediği ifade edildi.. Bu doğrultuda Jandarma birliklerinin köylerde inceleme yaptığı iddia ediliyor..

DURUM DEĞİŞMEZSE ÜÇ MECLİS ÜYESİ..

Mihallıççık İlçesi'nde yapılan incelemeler sonucunda durum, nüfus oranı değişmezse, Mihallıççık Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde biri belediye başkanı, ikisi meclis üyesi olmak üzere üç meclis üyesi ile temsil edilecek.Bu açıdan Mihallıçcık Belediye Başkanlığ seçimi önem taşıyor. Mihallıççık'ta yarışın, AKP'nin MHP adayını destekleyeceğinin açıklaması nedeniyle CHP ile MHP arasında geçmesi bekleniyor..

ADRES TAŞIYANLARA CEZA..

Öte yandan, dün itibariyle TV haberlerinde, yerel seçimler nedeniyle adreslerini farklı ilçelere, köylere taşıyanlaracveza verileceği açıklandı..  

Editör: TE Bilişim