TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan'ı ağırladı.

Ziyarette Başkan Ali Engiz, Karacan'a Eskişehir de ekonomik olarak yapılması gereken ve marka firmalar çıkartabilmek, üretim ve istihdamın artması için TÜMSİAD'ın yaptığı çalışmaları anlattı. TÜMSİAD Genel merkezin belirlediği kriterlere göre 2016-2017 yılında TÜMSİAD Eskişehir Şubesinin yaptığı faaliyetler arasında birinci şube olduğu ekip arkadaşlarımızla başarılı çalışmalar yapıldığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ise Eskişehir TÜMSİAD Şubesi’nin yaptıkları çalışmaları takip ettiğini ve her programda TÜMSİAD'ın yanında olmaya gayret ettiğini belirtti. Karacan, Eskişehir’i üretimde, ihracatta, dünya daha tanılanabilir bir konuma getirmek için TÜMSİAD gibi gönülden çalışan derneklere ihtiyaç olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Başkan Engiz'e misafirperlikten dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim