Odunpazarı Kent Konseyi tarafından düzenlenen birliktelik buluşması gerçekleştirildi. Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru yaptığı açıklama ile bu yıl ki temalarının mahalle meclisleri olacağını ve mahallelerdeki gönüllülerin de yönetime katkı sunmaları gerektiğinin altını çizdi.

Buluşma gecesinde bir açıklamada bulunan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru şunları aktardı: “Üç yıldır faaliyette olan Kent Konseyimiz 14 çalışma gurubumuzla 4 tane meclisimizle çalışmalarını sürdürüyor. Bu senede gönüllülerimizle bir buluşma gerçekleştirdik. 3. Geleneksel buluşmamızda yeni dönemde Eskişehir’de Odunpazarı’nda farkındalık oluşturmak için bir aradayız. Bu seneki temamız ise mahalle meclisleri olmasını istiyoruz. Çalışmalarımızın biraz daha mahallelere yaymaya çalışacağız. Mahalle meclislerimizle de kanar semtlerde oturan insanlarında yönetime katılmalarını arzu ediyoruz. Oradaki sorunları yakından takip etmelerini arzu ediyoruz” diye konuştu.

Düzenlenen birliktelik buluşmasına Odunpazarı Belediye Başkanı av. Kazım Kurt’ta katıldı. Odunpazarı Kent Konseyi gönüllüleri ile bir araya gelen Başkan Kazım Kurt fikir alış verişinde bulundu.

Editör: TE Bilişim