Mahmudiye Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan Atatürk Parkı baştan aşağı yenilendi. Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın başlattığı çalışmalar sayesinde bakım ve onarımı tamamlanan Atatürk Parkı yeni ve modern görünümüne kavuştu.

Mahmudiye Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda Atatürk Parkının tadilat, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların ardından Atatürk Parkı vatandaşların hizmetine açıldı. Çevre düzenleme ve yeşillendirme çalışmaları sonrası hizmetine sunulan Atatürk Parkı ilçe halkını memnun etti.

Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan; “İlçemizdeki tek resmi tören alanı olan Atatürk Parkı ismiyle de bahsedildiği gibi bizlerin gönlünde özel bir yer alan bize Cumhuriyetimizi bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini yaşatmak adına parkı baştan aşağı yeniledik.  Gerekli peyzaj ve çevre düzenlemesini yaparak ilçemizin resmi törenlerin yapılabileceği yeni parkı ilçe halkına kazandırdık. Yenilenen parkın içerisinde; çocuk oyun gurubu alanı, spor alanı, yeşil alan, yürüyüş parkuru, oturma ve dinlenme alanı, oturma bankları, doğal taşlarla yürüyüş yolları, otomatik aydınlatma ve sulama sistemi bulunuyor.   İlçe halkının huzurlu ve güvenli bir şekilde parkın içerisinde zaman geçirmeleri için kamera sistemi de yapıldı. Parkın içerisindeki Atatürk büstünün gerekli bakımları yapıldı. Aynı zamanda doğal taşlarla bir kemer yapılarak parka güzel bir görünüm sağlandı. Bundan sonrada ilçe merkezi ve tüm mahallelerde olmak üzere buna benzer parkları hem yenileyerek hem yeniden yaparak daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe oluşturabilmek amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğizSosyal belediyecilik anlayışı içerisinde yenilediğimiz parkta ilçe halkının keyifli zaman geçirebilmesine önem verdik.Yapılan parkta aileler gelip rahatça oturuyor. Çocuklar, oyun alanlarında oynuyor. Spor yapmak isteyenler spor yapıyor. Belediye olarak yeşil alana çok önem veriyoruz. Parkta yürütülen çalışmalar kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine girdi. Belediyemizin yaptırdığı bu park, çocuklarımızı güvenle getirebileceğimiz, rahatça oynatabileceğimiz bir alan oldu” dedi.

Başkan Gündoğan sözlerini, “Bakım ve onarımı tamamlanan Atatürk Parkının tadilatını gerçekleştirip halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte titiz bir çalışma yaparak Atatürk Parkının onarımını gerçekleştirdik. Böylelikle Atatürk Parkını temiz ve düzenli hale getirdik. İlçemize hayırlı olsun’’ diyerek tamamladı.

Editör: TE Bilişim