Mahmudiye Belediyesi’nde Ramazan Bayramı sebebiyle belediye binası önünde bayramlaşma gerçekleştirildi ve gelen misafirlere belediye tarafından ikramda bulunuldu. Belediye binası önünde gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma törenine; Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın yanı sıra Mahmudiye’de önceki yıllarda belediye başkanlığı yapmış Sabri Avcıl, İlçe Emniyet Amiri Özkan Çamlı, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve ilçe halkının yoğun katılımıyla sıcak bir bayramlaşma gerçekleşti.
Gelen misafirlerle tek tek bayramlaşan Başkan Gündoğan, Manevi duyguların yüksek olduğu Ramazan ayının sonuna gelindiğini ve Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diledi. Ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Gündoğan, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birlik içerisinde olmamız gerektiğini ifade etti.
Geçen 2 yıl içerisinde Mahmudiye adına önemli çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Başkan Gündoğan, “Türkiye’nin örnek yerel yönetimlerinden biri haline gelme yolunda azimle çalıştık. İlçe halkı yapılan işlerden son derece memnun. Bu hepimizin özverisi ile ortaya çıktı. Mahmudiye ilçe halkının yüzü iyi hizmet aldıkları için gülüyor ve hızımızı kesmeden çalışmalara devam edeceğiz. Ramazan bayramının ülkemiz için barış, huzur dolu günler getirmesini, kardeşlik ve dostluk bağlarının daha çok canlanmasını ve birlikte hep beraber güzel bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim